fbpx
HomeBusiness5 τρόποι για να διατηρήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ενημερωμένες

5 τρόποι για να διατηρήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ενημερωμένες

5 τρόποι για να διατηρήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ενημερωμένες

Στον σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Oι γνώσεις και οι δεξιότητές σας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της προσέλκυσης των εργασιών και των πελατών που θέλετε και να οδηγήσετε στην προσπάθεια να αποδείξετε την αξία σας.

Έχοντας γνώσεις και δεξιότητες πάνω και πέρα ​​από τα βασικά του τομέα σας μπορεί να σας δώσει ένα επαγγελματικό πλεονέκτημα. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να διατηρήσετε ενημερωμένες τις δεξιότητες και τις γνώσεις εργασίας σας.

1. Παρακολουθήστε μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης
Τα μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης μπορούν να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας σύνολο δεξιοτήτων, να μάθετε κάτι νέο ή ακόμα και να κερδίσετε ακαδημαϊκή πίστωση για να αποκτήσετε πτυχίο. Τα διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης είναι ιδιαίτερα βολικά επειδή είναι προσιτά και ευέλικτα. Απλά προσέξτε να κάνετε την εργασία σας — αξιολογήστε τα βιογραφικά του εκπαιδευτή, διαβάστε κριτικές και ελέγξτε προσεκτικά το πρόγραμμα σπουδών πριν βάλετε την πιστωτική σας κάρτα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω τάξεων που διδάσκονται από προμηθευτές, παραδοσιακών πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

2. Χρησιμοποιήστε διαδικτυακούς πόρους
Το Διαδίκτυο είναι μια απεριόριστη πηγή δωρεάν πληροφοριών και εκπαιδευτικών πόρων. Παρακολουθήστε εκπαιδευτικά διαδικτυακά σεμινάρια, ακολουθήστε ιστολόγια ή λογαριασμούς κοινωνικών μέσων από ειδικούς του κλάδου ή σελιδοδείκτη και ελέγχετε τακτικά ιστότοπους ειδήσεων και διαδικτυακά φόρουμ για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε για ειδοποιήσεις ειδήσεων για τα εισερχόμενά σας (Οι Ειδοποιήσεις Google λειτουργούν καλά) ή ρυθμίστε μια ροή RSS όπως το Feedly.com για να τοποθετήσετε εύκολα όλες τις ειδήσεις του κλάδου σας σε ένα μέρος.

3. Παρακολούθηση επαγγελματικών εκδηλώσεων
Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις είναι πολύτιμοι τρόποι για να μάθετε για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη στον κλάδο σας. Οι τοπικές εταιρείες, οι επαγγελματικοί σύλλογοι και οι επαγγελματικές ομάδες φιλοξενούν συχνά σεμινάρια, φόρουμ ή εργαστήρια που μπορούν να σας προσφέρουν άμεση πρόσβαση και διορατικότητα στους ειδικούς του επαγγέλματός σας. Αντιμετωπίστε αυτά τα συμβάντα ως εποικοδομητικές ευκαιρίες δικτύωσης για ανταλλαγή ιδεών και μοιραστείτε ιδέες με συναδέλφους που μπορούν να προσφέρουν νέα εικόνα και προοπτική.

4. Δίκτυο 
Γνωρίζετε τη σημασία της δημιουργίας και της διατήρησης μιας λίστας επαφών για να εξασφαλίσετε μια σταθερή ροή εργασίας. Χρησιμοποιήστε το LinkedIn για να συνδεθείτε με άτομα υψηλού επιπέδου σε εταιρείες με τις οποίες ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε. Χρησιμοποιήστε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να προωθήσετε τη δική σας υπηρεσία ή επωνυμία, δίκτυο με ειδικούς του κλάδου και να επικοινωνήσετε με πρώην και τρέχοντες πελάτες.

Ξεκινήστε βρίσκοντας ποιος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί καλύτερα για εσάς, και μοιραστείτε ειδήσεις στο Twitter ή χρησιμοποιήστε blogging για να ενισχύσετε την αξιοπιστία σας στο διαδίκτυο και να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες.

5. Επενδύστε στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και πιστοποιήσεις
Ενώ τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και πιστοποίησης απαιτούν συνήθως μια πιο εντατική χρονική και οικονομική υποχρέωση, μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και να δείξουν μια δέσμευση για το επάγγελμά σας. Η επάρκεια σε μια νέα πλατφόρμα λογισμικού προτού γίνει mainstream, δεσμευμένη να τηρεί τα πρότυπα της βιομηχανίας μέσω ενός προγράμματος πιστοποίησης ή να παραμείνει στην κορυφή των τάσεων της αγοράς, λαμβάνοντας μια τάξη, μπορεί να αυξήσει το εισόδημα και τη θέση σας ανταγωνιστικά στη δική σας επιχείρηση.

Ανεξάρτητα από την τακτική που επιλέγετε, η διατήρηση βελτιωμένων γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα σας δείχνει στους πελάτες ότι είστε καλά ενημερωμένοι και αφοσιωμένοι. Προετοιμαστείτε για επιτυχία επενδύοντας στις δεξιότητες και τις γνώσεις εργασίας σας σήμερα.

Share With:
Rate This Article