fbpx
HomeΕπιχειρηματικότηταΠλοήγηση στον κόσμο της ασφάλισης: η δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου!

Πλοήγηση στον κόσμο της ασφάλισης: η δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου!

Πλοήγηση στον κόσμο της ασφάλισης: η δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου!

Ο Σταύρος Βιολάρης, διευθυντής της εταιρείας Eurolife στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, μας λέει ότι το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ένα δυναμικό, προσοδοφόρο και αξιόπιστο επάγγελμα.

Ένα λειτούργημα που μέσα από τον θεσμό της ασφάλισης προσφέρει ουσιαστικά και άμεσα οφέλη, τόσο στα μεμονωμένα άτομα και στις οικογένειες τους όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

 

1) Πώς είναι ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος του σήμερα;

Αξιοπρεπής επαγγελματίας με κύρος και κοινωνικό εκτόπισμα, με εξειδικευμένη κατάρτιση στα Ασφαλιστικά, στα Οικονομικά και στη ψυχολογία, που έχει ως αποστολή την παροχή προτάσεων και λύσεων στα πρωταρχικά ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του σήμερα.

Ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ανάπτυξη και την ευημερία τους, είτε αυτά αφορούν σε προσωπικό, οικογενειακό η επαγγελματικό επίπεδο!

 

2) Ποια είναι η δουλειά του Ασφαλιστικού Συμβούλου;

Η κύρια δουλειά/ευθύνη ενός Ασφαλιστικού Συμβούλου, είναι να βοηθά άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις στην εξεύρεση κατάλληλων ασφαλιστικών λύσεων, οι οποίες σχετίζονται με την προστασία των εισοδημάτων τους ή και των περιουσιακών τους στοιχείων από τις αρνητικές επιπτώσεις της επέλευσης ενός κινδύνου.

Ένα ουσιαστικό συστατικό της εργασίας του Ασφαλιστικού Συμβούλου, είναι η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες οι οποίοι των εμπιστεύτηκαν, καθώς είναι υπεύθυνος για την παροχή διαρκούς και επιμελημένης φροντίδας και εξυπηρέτησης, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα το “ΚΑΘΗΚΟΝ της ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ.

 

3) Γιατί κάποιος να θέλει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα;

Καταρχάς, εμείς λεμέ ότι δεν είναι ένα απλό επάγγελμά αλλά ένα λειτούργημα το οποίο σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων, αποφάσεων και επιλογών.

Ταυτόχρονα, προσφέρει αναγνώριση της αξίας σου και κατά συνέπεια απεριόριστη και δίκαιη αμοιβή.

Επίσης, υπάρχει επαγγελματικό περιβάλλον και υγιείς συνθήκες ανάπτυξης και ανέλιξης.

 

4) Γιατί κάποιος να θέλει να μπει στην ομάδα σας;

Τέσσερις (4) λόγοι για να γίνεις μέλος της Ομάδας μας:

  • Αποδεχόμαστε τους νέους συναδέλφους με ευχαρίστηση, τους αγκαλιάζουμε με συναδελφικότητα και τους προσφέρουμε αμέριστα τη στήριξη μας από την πρώτη μέρα.
  • Υπάρχει συνέχεις εκπαίδευση στο γραφείο μας, αφού θεωρούμε ότι είναι το πιο σημαντικό για να πετύχει κάποιος.
  • Προσφέρουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διαφορετικούς τομείς του κλάδου των ασφαλίσεων αλλά και μαθήματα κατάρτισης που περιστρέφονται γύρω από νέα προϊόντα και εργαλεία.
  • Βιώνουμε τη χαρά ενός επαγγέλματος αναγκαίου και χρήσιμου, το οποίο εξυπηρετεί και στα απρόβλεπτα αλλά και στα προβλεπόμενα γεγονότα της ζωής.

Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος και με υψηλούς στόχους για να φθάσουν ψηλά.

Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και άνοιξε το δικό σου δρόμο προς την επιτυχία.  

 

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση σας εδώ – https://forms.gle/kfMxWKvgQLHPUj358 ή μπορείτε να αποστείλετε το βιογαφικό σας στο email stavros.violaris@eurolifeadvisors.com.cy

Share With:
Rate This Article