fbpx
HomeBusinessΟι καλύτερες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες που πρέπει να αντιγράψετε

Οι καλύτερες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες που πρέπει να αντιγράψετε

Οι καλύτερες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες που πρέπει να αντιγράψετε

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, δεν πρέπει να είναι online; Υπάρχουν μερικές πολύ προσεγμένες διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες που διαθέτουν περιθώρια υψηλού κέρδους, χαμηλά εμπόδια εισόδου και το καλύτερο από όλα, ορισμένα δεν απαιτούν καν να έχετε μια βελονιά μετοχών.

Οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στο διαδίκτυο
Οι απαιτήσεις μας για αυτόν τον κατάλογο ήταν αρκετά απλές. Πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη στη ρύθμιση, χαμηλού κόστους και ελάχιστη εκπαίδευση. Μερικά για τα οποία δεν χρειάζεται καν να αφήσετε τη δουλειά σας πλήρους απασχόλησης, καθώς είναι αρκετά απλά για να εκτελεστούν ως παράσταση. Ακούγεται αρκετά απλό, οπότε ας προχωρήσουμε:

1. Σχεδιαστής ιστοσελίδων
Εάν αυτή η επιλογή καμπυλώνει τα δάχτυλα των ποδιών σας και σας δίνει εφιάλτες που θα χρειαστείτε για να μάθετε προηγμένη κωδικοποίηση, χαλαρώστε. Υπάρχουν μερικά βασικά μαθήματα HTML που θα σας διδάξουν τα βασικά ενός καλού ιστότοπου. Συνδυάστε τις νέες σας δεξιότητες με πλατφόρμες όπως το Wix, το WordPress και το Squarespace και έχετε μια αξιοπρεπή παράπλευρη κίνηση στα χέρια σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

2. Ειδικός βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO)
Το Hubspot και το Udemy έχουν μερικά προσεκτικά μαθήματα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το SEO. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται πολλά να γνωρίζετε, μόλις το μάθετε, είναι απλώς θέμα να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ενημερώσεις αλγορίθμων. Είναι επίσης αρκετά γρήγορο να δημιουργήσετε την επιχείρηση, καθώς ένας απλός ιστότοπος ή διαδικτυακό προφίλ με ένα χαρτοφυλάκιο έργων θα αρκούν. Αρχικά, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας SEO σε τοπικές επιχειρήσεις ή ιστότοπους φίλων.

3. Ελεύθερος συγγραφέας
Υπάρχουν πολλές θέσεις για εισαγωγή εδώ: copywriter, συγγραφέας περιεχομένου, δημοσιογράφος, ghostwriter, τεχνικός συγγραφέας, ακαδημαϊκός συγγραφέας και πολλά άλλα. Όλα εξαρτώνται από το πού βρίσκονται οι ικανότητές σας και οι προτιμήσεις γραφής σας. Είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσετε ένα προφίλ και μόλις αποφασίσετε για τη θέση σας, παρουσιάστε τα δείγματα εργασίας σας σε ιστότοπους όπως το Fiverr και το People Per Hour.

Η ανεξάρτητη γραφή περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονικά βιβλία και αυτοέκδοση βιβλίων σε ιστότοπους όπως το Amazon Kindle Direct Publishing. Το όφελος της έκδοσης βιβλίων είναι το δυναμικό για παθητικό εισόδημα, ειδικά με το σωστό μάρκετινγκ. Όταν αρχίσετε να εκφράζετε αυτά τα μυθιστορήματα, αυτό μπορεί εύκολα να γίνει μια συναυλία πλήρους απασχόλησης.

4. Στρατηγικός περιεχομένου
Αυτός είναι ένας νέος ρόλος που κυκλοφορεί μόνο στο διαδίκτυο εδώ και μερικά χρόνια, αλλά αν έχετε ιστορικό μάρκετινγκ, αυτός θα πρέπει να βρίσκεται στο τιμονιέρα σας. Θα συνεργαζόσασταν με συγγραφείς περιεχομένου, δημιουργούς αντιγράφων και ειδικούς SEO για να καταλήξετε σε ένα πρόγραμμα περιεχομένου για τον πελάτη σας. Καλύτερο κομμάτι? Μπορεί να είναι εντελώς απομακρυσμένο και μπορείτε να το κάνετε ανεξάρτητα. Οι στρατηγικοί περιεχομένου έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή, οπότε βελτιώστε τις δεξιότητές σας για επεξεργασία (ναι, θα φορέσετε πολλά καπέλα) και βάλτε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο νερό.

5. Εικονικός βοηθός
Εάν είστε άσος στην οργάνωση οικογενειακών διακοπών και στην οργάνωση του ημερολογίου του συζύγου σας, τότε είστε ήδη στα μισά του δρόμου για να γίνετε εικονικός βοηθός. Οι εικονικοί βοηθοί μπορούν να εργάζονται από απόσταση και ο ρόλος είναι ως επί το πλείστον ελεύθερος επαγγελματίας. Η τιμή είναι ανά ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χτίσετε τα κέρδη σας σχετικά γρήγορα. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν υπάρχει έλλειψη θέσεων εργασίας για αυτό προς το παρόν. Με την αύξηση της κουλτούρας εργασίας από το σπίτι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μερικές μεγάλες συναυλίες σχετικά νωρίς στην αναζήτησή σας.

6. Dropshipping
Αυτό είναι το αγαπημένο και είναι επειδή είναι τόσο εύκολο όσο τα δημητριακά για πρωινό. Δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε πολύ, δεν απαιτείται χώρος γραφείου ή αποθήκη. Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, να βρείτε τους προμηθευτές σας και να καταχωρίσετε τα προϊόντα. Οι προμηθευτές αποστέλλονται από τις αποθήκες τους και κερδίζετε το κέρδος σας. Είναι πραγματικά τόσο απλό όσο αυτό. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να χρειαστεί να λάβετε υπόψη είναι ότι πρέπει να εξαναγκάσετε τους προμηθευτές σας καθώς η επιχείρησή σας είναι τόσο ισχυρή όσο η δέσμευσή τους στη διαδικασία εκπλήρωσης.

7. Online Coaching
Εάν είστε αυτός ο τύπος που διδάσκει συνεχώς στους άλλους να κάνουν πράγματα, τότε έχετε μια ικανότητα που μπορεί να εμπορευτεί. Κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επικερδή καριέρα προπονητή. Προσέξτε τι λένε οι αγαπημένοι σας. Μπορεί να βρείτε μια συγκεκριμένη εργασία ευκολότερη από άλλες επειδή έχετε επινοήσει μια μοναδική μέθοδο ή απλά μέσω εμπειρίας. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια ικανότητα να ξεκινήσετε δευτερεύουσες φασαρίες, είστε καλοί στις σχέσεις ή έχετε μια ικανότητα οργάνωσης, αυτές μπορεί να είναι δεξιότητες για τις οποίες θα πληρώσουν οι άλλοι. Συσκευάστε το σε μαθήματα και κερδίστε χρήματα online δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

8. Ξεκινήστε ένα κανάλι YouTube
Ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποια αγορά πρόκειται να αξιοποιήσετε, η έναρξη ενός καναλιού YouTube μπορεί να είναι μια επικερδής πηγή εισοδήματος. Ούτε χρειάζεται να κάθεστε και να περιμένετε για συμφωνίες χορηγίας. Οι ροές εισοδήματος στο YouTube μπορούν να περιλαμβάνουν έσοδα από διαφημίσεις, εμπορεύματα και έσοδα από το YouTube Premium. Όσον αφορά την ταχύτητα, πολλοί ξεκινούν με ένα καλό smartphone και ένα εξωτερικό μικρόφωνο μέχρι το κανάλι τους να πληρώσει για καλύτερη ταχύτητα.

9. Πουλήστε στο Amazon
Αγαπάμε αυτό το θέμα τόσο πολύ που αποφασίσαμε να κάνουμε μια βαθιά βουτιά και να σας προσφέρουμε μια εις βάθος ματιά στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Amazon. Μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα, προϊόντα σε arbitrage ή ακόμα και είδη χονδρικής. Στη συνέχεια, φυσικά υπάρχει η επιλογή χωρίς απόθεμα που σας επιτρέπει να κερδίσετε εισόδημα από το μάρκετινγκ συνεργατών, όπου κερδίζετε αμοιβή για την προώθηση προϊόντων στο Amazon.

Το Amazon σας επιτρέπει επίσης να πουλάτε επαγγελματικές υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας Amazon Services. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιχειρηματικές υπηρεσίες, εκδηλώσεις και συντήρηση σπιτιού.

10. Οι επαγγελματικές σας ικανότητες
Οι γραφίστες είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα επαγγελματικής ικανότητας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια πολύ προσοδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Δεν υπάρχει τέλος σε πελάτες, πλατφόρμες και αγορές όπου μπορείτε να διεισδύσετε. Συμβαίνει επίσης να είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων που είναι εύκολο να το μάθετε εάν τυχαίνει να έχετε το σωστό καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Εάν έχετε μια ικανότητα για καλές τέχνες, για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την εικονογράφηση.

Μια άλλη δεξιότητα που μεταφράζεται καλά στο διαδίκτυο είναι η λογιστική. Είτε είστε ανερχόμενος λογιστής για μια εταιρεία είτε λογιστής για μια μικρή επιχείρηση, οι ικανότητές σας είναι πολύτιμες για τους άλλους.

Αυτό μπορεί να μοιάζει με ένα λογιστικό φύλλο και ένα βιβλίο, αλλά υπάρχουν πολλά λογιστικά πακέτα λογισμικού που μπορούν να το κάνουν μια εντελώς διαδικτυακή επιχείρηση. Ωστόσο, η διαδικτυακή λογιστική μπορεί να είναι μόνο περιφερειακή, καθώς υπάρχουν διαφορετικές λογιστικές και λογιστικές πρακτικές σε κράτη ή χώρες.

Share With:
Rate This Article

Discover more from Life Alchemies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading