fbpx
HomeΕπιχειρηματικότηταEmiliais.me – Προσωπική Συνεδρία: Making Peace with what has Broken you.

Emiliais.me – Προσωπική Συνεδρία: Making Peace with what has Broken you.

Emiliais.me – Προσωπική Συνεδρία: Making Peace with what has Broken you.

Το πρόγραμμα που προσφέρεται είναι μια σειρά από συνεδρίες εκπαίδευσης και καθοδήγησης 4 εβδομάδων με στόχο να βοηθήσει τα άτομα να κατανοήσουν και να συμφιλιωθούν με τραύματα του παρελθόντος, να απελευθερωθούν από αυτά, να αναγνωρίσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους μέσω των συναισθημάτων τους και να προχωρήσουν προς μια πιο ελεύθερη πορεία ζωής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεδρίες 90 λεπτών ανά εβδομάδα, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω φυσικών συσκέψεων. Η εστίαση είναι στην αποκάλυψη της αλήθειας, η οποία μπορεί να είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία που λυτρώνει, απελευθερώνει και ενδυναμώνει.

Το πρόγραμμα στοχεύει να βοηθήσει τα άτομα να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και να ζήσουν ένα αντάξιο και με κίνητρα μέλλον. Να θυμάστε ότι επιστρέφουμε στη ζωή μόνο κάνοντας ειρήνη με ότι μας έχει τσακίσει ή πληγώσει. Επιστρέφουμε στην τρέχουσα κατάσταση και ενδυναμώνουμε τους εαυτούς μας για να αναζητήσουμε ένα πιο ουσιαστικό μέλλον!

Το να ξεδιπλώσεις την αλήθεια είναι επώδυνο και δύσκολο, όμως βλέποντας την αλήθεια σου και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ύπαρξής σου, ανοίγουν οι ορίζοντες για μια ελεύθερη από το παρελθόν ζωή. Ο άνθρωπος που ξεχωρίζει, είναι αυτός που βρίσκεται σε συνεχή αυτογνωσία, αυτοπροστασία και αυτοκυριαρχία. Το τί συνέβη στο παρελθόν, ας είναι απλά μία οδός για διορθωτικές κινήσεις προς ένα ουσιαστικότερο αύριο.

4 εβδομάδες, 90 λεπτά ατομικών συνεδριών την εβδομάδα για να ξεδιπλώσετε τον πραγματικό σας εαυτό, να βρείτε την ουσία της ύπαρξής σας και να επιστρέψετε στα κίνητρα και τη δημιουργία!

Η νέα σας ζωή είναι μόνο μια απόφαση μακριά!

Επικοινώνησε τώρα στο 96 535434 και μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

 

 

Share With:
Rate This Article

Discover more from Life Alchemies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading