fbpx
HomeBusinessΝέος Ανακαινισμένος Παιδότοπος: Παιχνίδι και Γεύση Συναντιούνται στο Acropolis Restaurant!

Νέος Ανακαινισμένος Παιδότοπος: Παιχνίδι και Γεύση Συναντιούνται στο Acropolis Restaurant!

Νέος Ανακαινισμένος Παιδότοπος: Παιχνίδι και Γεύση Συναντιούνται στο Acropolis Restaurant!

Στην καρδιά της Αγίας Νάπας, το Acropolis Restaurant διακρίνεται για την προσφορά μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών συνδυασμένων με αξέχαστες στιγμές.

Αυτό το πολυαγαπημένο εστιατόριο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από εξαιρετικά θαλασσινά έως χειροποίητες πίτσες και πλούσια mixed grill, εγγυώμενο τη φρεσκάδα και τη γευστικότητα των πιάτων του.Η ατμόσφαιρα του χώρου ενισχύεται από τη φιλική εξυπηρέτηση και την ποιότητα των πιάτων, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη εμπειρία.

Με έμφαση στην οικογενειακή φιλικότητα, το Acropolis Restaurant χαράζει καινούργιους ορίζοντες στην παιδική ψυχαγωγία καθώς ανακοινώνει με χαρά την πρόσφατη ανακαίνιση της παιδικής του χαράς η οποία είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει τα γενέθλια των μικρών μας φίλων και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις.

Η παιδική χαρά διαθέτει σύγχρονα φουσκωτά παιχνίδια και διάφορες άλλες δραστηριότητες που εγγυώνται τη διασκέδαση των παιδιών σε ένα ασφαλές και καλαίσθητο περιβάλλον.

Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας πιάτα του εστιατορίου, ενώ τα παιδιά τους παίζουν ευχάριστα λίγα βήματα μακριά.

Αυτή η δυνατότητα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει τη γαστρονομική απόλαυση με οικογενειακή διασκέδαση, καθιστώντας το Acropolis Restaurant τον ιδανικό προορισμό για κάθε οικογένεια.

Επισκεφθείτε το Acropolis Restaurant και αφεθείτε στις μαγευτικές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα.  Απολαύστε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι ενώ τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν στη νέα ανακαινισμένη παιδική χαρά.

Ωράριο λειτουργίας: 10:00 – 23:30.

Τηλεφωνο για κρατήσεις 23 724814.

This slideshow requires JavaScript.

Τηλέφωνο: 23 724814

Facebook: Acropolis Restaurant Ayia Napa

Instagram: acropolis_restaurant_ay.napa

 

 

 

Share With:
Rate This Article
Tags

Discover more from Life Alchemies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading