fbpx
HomeΕπιχειρηματικότηταΠώς να δημιουργήσετε τη δική σας επιχειρηματική ιδέα

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας επιχειρηματική ιδέα

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας επιχειρηματική ιδέα

Η εύρεση μιας επιχειρηματικής ιδέας είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε. Πιθανότατα έχετε στη διάθεσή σας επιχειρηματικές ευκαιρίες αυτή τη στιγμή μόνο με βάση τις ικανότητες και τους πόρους σας. Ωστόσο, η χρήση αυτών των ιδεών μπορεί να χρειαστεί την απάντηση στις ακόλουθες ερωτήσεις.

Για τι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω;
Εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για μια υπηρεσία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και κάποιος άλλος. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε λίγο τις επιλογές σας. Ακόμα και πράγματα που μπορεί να φαίνονται λίγο εξειδικευμένα ή υπερβολικά, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι δεν έχει γίνει από εσάς. Μπορείτε να προσθέσετε μια πρόταση μοναδικής αξίας που θα σας ξεχωρίσει; Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να καταλάβετε μια εντελώς νέα επιχείρηση, πρέπει απλώς να προσφέρετε κάτι που άλλες επιχειρήσεις δεν είναι προς το παρόν.

Ποιες είναι οι ικανότητές μου;
Οι δεξιότητές σας δεν περιορίζονται μόνο στην εργασιακή σας εμπειρία, ωστόσο, αυτές είναι επίσης χρήσιμες. Άλλες δεξιότητες που μπορεί να σας προσφέρουν μια επικερδή παράπλευρη φασαρία ή μια επιχείρηση πλήρους απασχόλησης περιλαμβάνουν ήπιες δεξιότητες όπως συμβουλές για σχέσεις, οικονομικές συμβουλές, ακόμη και δεξιότητες DIY.

Σε τι μου κάνουν κομπλιμέντα οι άλλοι;
Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή και να προσέξετε όταν οι άλλοι σας λένε ότι είστε καλοί σε κάτι. Κηπουρική? Μπορεί να έχετε τις αρχές ενός ιστολογίου πώς να κάνετε. Μπορεί επίσης να λάβετε κομπλιμέντα για την εμφάνισή σας.

Τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου;
Αν είναι το Netflix και χαλαρώστε δεν έχω τίποτα. Πλάκα κάνουμε, τι γίνεται με κριτικές ταινιών; Μανιώδης ορειβάτης; Ήρθε η ώρα να προσεγγίσετε το Instagram και να μάθετε αν θα ήταν χορηγοί μιας σειράς αναρρίχησης. Τι γίνεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Εάν έχετε το δάχτυλό σας στον παλμό του τι είναι σε τάση, το μάρκετινγκ ή η διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορεί να είναι το δικό σας θέμα. Ποιος ξέρει, ίσως να είστε ο επόμενος μεγάλος επηρεαστής των κοινωνικών μέσων.

2 κανόνες που πρέπει να θυμάστε όταν ξεκινάτε μια διαδικτυακή επιχείρηση:
Αφού έχετε στο μυαλό σας μερικές πιθανές επιχειρηματικές ιδέες, υπάρχουν δύο κανόνες για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις που πρέπει να θυμάστε εάν θέλετε να βρείτε επιτυχία.

Κανόνας διαδικτυακής επιχείρησης #1: Αφορά τον πελάτη σας … όχι εσάς.

“Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο όταν ξεκινάτε μια διαδικτυακή επιχείρηση;” 2000+ από απάντησαν – το οποίο ήταν φοβερό…

“Θέλω ___.”

“Χρειάζομαι ___.”

“Θα έχω περισσότερο χρόνο για ___.”

Σπάνια ακούω πράγματα όπως:

«Είμαι πολύ καλός στο να βοηθάω τους φίλους μου με τα προβλήματα της σχέσης τους. Δεν θέλω να βοηθήσω μόνο τους ανθρώπους 1 προς 1… Θέλω να βοηθήσω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους ».

«Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να είναι σε φόρμα. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να είναι σε φόρμα ».

«Οι φίλοι μου έρχονται πάντα για συμβουλές μαγειρικής – και μου αρέσουν. Θέλω να μοιραστώ τις νόστιμες συνταγές μου με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους! »

Κοιτάξτε, το καταλαβαίνω – όλοι θέλουμε να ασχοληθούμε με διαδικτυακές επιχειρήσεις γιατί θα μας δώσει ευελιξία, χρόνο για να περάσουμε με την οικογένεια, περισσότερα χρήματα και πολλούς άλλους μεγάλους λόγους.

Αλλά αυτοί δεν πρέπει να είναι οι ΜΟΝΟΙ λόγοι. Αυτό δεν μπορεί να είναι το σημείο όπου ξεκινάτε, αλλά μπορεί να είναι εκεί που τελειώνετε.

Εάν θέλετε πραγματικά όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να μάθετε να εμβαθύνετε σε αυτό που πραγματικά θέλουν οι πελάτες σας και να βάζετε τις ανάγκες τους πρώτα.

Μόνο με την ένταξη των πελατών σας στο σύστημά σας, μπορείτε να μετατρέψετε το όνειρο ή το πάθος σας σε μια πραγματική επιχείρηση που θα σας βγάλει χρήματα.

Κανόνας διαδικτυακών επιχειρήσεων #2: Το πάθος δεν είναι το παν.
Αυτή είναι μια βάναυση και σκληρή αλήθεια για να την καταπιείς – αλλά θα σε κάνει καλύτερο επιχειρηματία μόλις το κάνεις.

Άλλοι θα σας πουλήσουν όνειρα για μια 100% αυτοματοποιημένη επιχείρηση «με το κλειδί στο χέρι», βασισμένη στο πάθος σας που θα σας βγάλει εκατομμύρια ενώ κοιμάστε σε μια παραλία στη Χαβάη.

Αυτο ειναι ψεμα.

Μην με παρεξηγείτε: το πάθος σας είναι σημαντικό. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια επιχείρηση γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει – αλλά δεν θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια ιδέα θα ακολουθήσετε, πόσο θα χρεώσετε και πώς θα πουλήσετε χωρίς να ξεφύγετε από τα χάλια.

Ο καθοριστικός παράγοντας μεταξύ επιτυχημένων διαδικτυακών επιχειρήσεων και εκείνων που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν είναι τα επιχειρηματικά συστήματα.

Λοιπόν, ποιο διαδικτυακό επιχειρηματικό σύστημα θα είναι το πιο κερδοφόρο; Πώς ξέρετε αν οι άνθρωποι θα πληρώσουν; Πώς αποκτάτε κίνηση και αγοραστές και επαναλαμβάνετε πελάτες;

Απλά ξεκινά
Εάν δεν πρόκειται να επιδιώξετε ενεργά κάτι, δεν θα μάθετε ποτέ το ποσοστό επιτυχίας ή αποτυχίας ούτως ή άλλως, γιατί λοιπόν ο δισταγμός; Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στις δυνατότητες. Σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει επιπλέον εισόδημα για την ποιότητα της ζωής σας.

Share With:
Rate This Article