fbpx
HomeFunΜπαρ χρεώνει τους πελάτες κάθε φορά που «φωνάζουν» τον σερβιτόρο στο τραπέζι!

Μπαρ χρεώνει τους πελάτες κάθε φορά που «φωνάζουν» τον σερβιτόρο στο τραπέζι!

Μπαρ χρεώνει τους πελάτες κάθε φορά που «φωνάζουν» τον σερβιτόρο στο τραπέζι!

Ένα μπαρ στην Ισπανία κατάφερε να γίνει viral για έναν απρόσμενο λόγο. Συγκεκριμένα, χρεώνει 20 σεντ κάθε φορά που ένας σερβιτόρος επισκέπτεται το τραπέζι του πελάτη και ένα επιπλέον ευρώ για μαχαιροπίρουνα.

Ο Ισπανός Blas Galey Hermoso, σοκαρίστηκε όταν είδε τον λογαριασμό αφού πρώτα απόλαυσε μερικά ποτά κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο μπαρ The Imperial Bar στη Zamora, στη βορειοδυτική Ισπανία.

Ήταν τόσο νευριασμένος από το ποσό που πλήρωσε ο Hermoso, που δημοσίευσε τις αποδείξεις στο Twitter τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και έγινε γρήγορα viral. Μάλιστα η συγκεκριμένη ανάρτηση, έγινε η αφορμή έτσι ώστε και άλλοι πελάτες που βρέθηκαν στο μπαρ να ακολουθούν την τακτική του ανεβάζοντας τις υπερβολικές χρεώσεις, όπως τις χαρακτήρισαν στα social media.

Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά, ωστόσο υπήρχαν και αρκετοί που είδαν με θετικό μάτι αυτή την τακτική:«Λοιπόν, στην αρχή είναι σοκαριστικό… αλλά αν το καλοσκεφτείς, οι τιμές δεν είναι ακριβές και μετά υπάρχει η τυπική οικογένεια: μπορείς να μου φέρεις ένα καλαμάκι για το παιδί; Μπορείς να μου φέρεις άλλο ένα πιρούνι που έριξα στο πάτωμα; ….για να το σκεφτούν πριν καλέσουν τον σερβιτόρο 200 φορές».

Σύμφωνα με το Spanish News Today, το εστιατόριο υπερασπίστηκε τη θέση του, υποστηρίζοντας ότι ήταν πρακτική του μαγαζιού να χρεώνει επιπλέον τις υπηρεσίες σέρβις μακριά από το μπαρ.

Σημειώνοντας πάντως ότι η επιπλέον χρέωση αφορούσε μόνο τις παραγγελίες του κάθε ποτού και όχι την κάθε φορά που ο σερβιτόρος πήγαινε στο τραπέζι.

 

 

 

Share With:
Rate This Article

Discover more from Life Alchemies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading