fbpx
HomeFunΠρώην εργαζόμενος αποκαλύπτει «μυστικά» του Starbucks!

Πρώην εργαζόμενος αποκαλύπτει «μυστικά» του Starbucks!

Πρώην εργαζόμενος αποκαλύπτει «μυστικά» του Starbucks!

Ένας πρώην barista των Starbucks, ο 28χρονος Shabaz Ali, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του account στο TikTok, κάποια απίθανα «μυστικά» και tips των Starbucks!

O Shabaz Ali αναφέρει «Περνούσα από εκπαίδευση και ο διευθυντής μού είπε να γράφω εσκεμμένα λάθος τα ονόματα των πελατών στα κύπελλα για δωρεάν δημοσιότητα». Πως θα ερχόταν αυτή; 

«Οι influencers ή άνθρωποι που χρησιμοποιούν ενεργά τα social media θα κάνουν κατά κάποιον τρόπο «σκηνή» και θα δημοσιεύσουν κάτι σχετικά.Τότε κατάλαβα ότι αυτός ήταν πιθανώς ο λόγος που το όνομά μου γραφόταν λάθος στο παρελθόν».

Ο Ali αποκάλυψε τρόπους για να πάρει κανείς δωρεάν τα snacks και τα αρτοποιήματα που πουλάνε τα Starbucks: «Στο τέλος της ημέρας, τα είδη αρτοποιίας πρέπει να πεταχτούν, οπότε αν τα ζητήσετε από έναν barista, μπορεί να σας τα δώσει», ενώ τόνισε ότι «μερικά από αυτά μεταφέρονται σε καταφύγια αστέγων ή δίνονται απευθείας στους αστέγους».

Ο Άλι μάλιστα μας αναφέρει ότι οι baristas με τις μάυρες ποδιές στο Starbucks είναι οι πιο εκπαιδευμένοι και θα μας χαρίσουν εξαιρετικό καφέ!

 

 

 

 

 

Share With:
Rate This Article
Tags

Discover more from Life Alchemies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading